PUMPEGRUPPEN – Specialist i avanceret pumpeteknologi

Velkommen til pumpe-knowhow i særklasse

Hos PUMPEGRUPPEN beskæftiger vi os udelukkende med pumper. Derfor er vi specialister inden for pumpeteknologi. Vi leverer pumpeløsninger til kemi-, fødevare- og farmaceutisk industri samt til vandbehandling og generelle industriapplikationer.

De stærkeste brands

I mere end 30 år har PUMPEGRUPPEN repræsenteret en række af verdens stærkeste brands fra anerkendte pumpeproducenter som Grundfos, Wilden, FTI og SPECK m.fl. De fleste producenter har vi haft et mangeårigt og tæt samarbejde med, hvor vi udveksler teknisk viden og feedback fra industrien, som kontinuerligt optimerer de løsninger, vi tilbyder vores kunder.

Konkurrencedygtig totalleverandør

Med det omfattende produktprogram, vores rådgivende kompetencer og et højt serviceniveau har PUMPEGRUPPEN over tre årtier slået sit navn fast som en attraktiv og konkurrencedygtig partner, der fungerer som totalleverandør af pumpeteknologi til danske industrivirksomheder.

Med et samlet indkøb opnår vores kunder enkle, effektive og økonomiske løsninger, der styrker konkurrencekraften, hvilket de fleste sætter pris på.

Holdbare og driftssikre løsninger

Vores mange langvarige kunderelationer baserer sig på tillid til, at vi leverer stærke og holdbare løsninger, der sikrer den bedst tænkelige driftssikkerhed – hver gang man handler pumper hos os. Det vil vi også gerne tilbyde dig.

Velkommen til pumpe-knowhow i særklasse. Vi ønsker at være din totalleverandør af driftssikker pumpeteknologi.