Nyheder

Oktober 2019

NY STØRRE STENNER ELEKTRONISK SLANGEPUMPE

Stenner introducerer nu den nye større S40 serie af deres slangepumper med kapaciteter op til 23,66 liter/time og tryk op til 6,9 bar.
S40 serien har samme styrings- og alarmfunktioner som den nuværende S30 serie, men er forsynet med et større pumpehoved og større diameter slange.

S-serien opfylder NEMA 4X/IP65 og er derfor velegnede til krævende opgaver såvel indendørs som udendørs, og er beregnet for både manuel samt analog styring. Slangepumperne er især velegnede til polymer dosering på rensningsanlæg, men kan også leveres med FDA-godkendte slanger til andre formål.

Læs mere her


Oktober 2019

NY OVERSIGTBROCHURE FOR EFTERÅRET 2019

Hent brochuren som PDF fil her


Oktober 2019


WILDEN LANCERER NY SERIE AF INTEGREREDE PULSATIONSDÆMPERE (ISD) 

Wilden lancerer den nye serie af ISD integrerede pulsationsdæmpere til Wildens ½” og 1” boltede plastik pumper med Pro-Flo luftdel. Den nye ISD-serie er specielt designet til at forlænge pumpernes levetid og reducere pumpestøj. De integrerede boltbeslag gør dem nemme at installere og bruge.

Wilden ISD pulsationsdæmpere har et integreret design, der gør det muligt at montere dem direkte på Pro-Flo pumperne. De skrues let på toppen af ​pumpens afgangsmanifold uden yderligere hardware. Ingen ekstra stik eller ændringer i rørføring er nødvendig for at installere dem, hvilket hjælper til med at minimere nedetid.

Pulsations dæmperne fås i størrelserne 13 mm (1/2 ″) og 25 mm (1″) med væskeberørte dele i Polyethylen og membran i enten PTFE (-51°C til 138°C ) eller EPDM (10°C til 137°C). Med et maksimalt arbejdstryk på 6,9 bar, er de ideelle til f.eks. maling, coating, kemiske og hygiejniske samt generelle industrielle anvendelser.  

Se den nye flyer her

Læs mere om Wilden boltet Pro-Flo her


Oktober 2019

ELEKTRONISK DOSERING FRA OBL

OBL Blackline PRO er baseret på de velkendte OBL membran- og stempelpumpe teknologier. PRO-enheden leveres med 10 forskellige driftsformer, der kan tilpasses enhver avanceret pumpeløsning, hvor enheden skal fjernstyres.

Da Blackline PRO findes i mange flow- og trykvarianter samt med våddele i forskellige materialer, er det nemt at finde den bedste pumpeløsning til den aktuelle opgave.

Gearkasse og kontrolenhed er udført i aluminium med syreresistent EPD belægning, der gør doseringspumperne til en af de mest pålidelige på markedet.
Med sit baggrundsbelyste display og kun en enkelt drejeknap er doseringspumpen ekstrem alsidigt og let at bruge.

Se den nye flyer her


Oktober 2019

WILDEN TURBO-FLO – PUMPER TIL BESKIDT VAND

Wilden Turbo-Flo serien af trykluftdrevne membranpumper er berømt for deres holdbarhed og enkle vedligeholdelse. Turbo-Flo fungerer godt i anlæg, hvor trykluft kvaliteten kan være et problem for andre pumper. Turbo-Flo er lette at vedligeholde, er omkostningseffektive og transportable. De er særdeles velegnede til f.eks. serviceanlæg, herunder pumpning af beskidt vand, gylle, slam og meget mere.

• Tåler tørkørsel, afspærring og kan neddykkes
• Clamp-on design for let og hurtig vedligeholdelse
• Kan benyttes med snavset trykluft

Se den nye flyer her


September 2019


HILGE SANITÆRE PUMPER

PUMPEGRUPPEN A/S er nu officiel forhandler af Hilge sanitære pumper og reservedele i Danmark.

Vi er klar til at støtte jer med hele Hilge programmet: HYGIA, MAXA, CONTRA, DURIETTA, SIPLA og NOVALOBE samt TP og TPS.

Se programmet her


August 2019

NY ØKONOMISK CENTRIFUGALPUMPE FRA BOMINOX

Bominox SIMPLEX-2 er en udvidelse af SIMPLEX-M serien af fuldstansede pumper. SIMPLEX-2 er større, accepterer motorer op til 9,2 kW samt har tilslutninger med større dimensioner.

SIMPLEX-2 er den mest økonomiske centrifugalpumpe i serien med kapaciteter op til 60 m3/h (1000 l/min) og tryk op til 6 bar (60 mvs). SIMPLEX-2 bygger på samme design som SIMPLEX-M med en central afgang, diffuser og åbent løbehjul.

Læs mere om Bominox Simplex-M


1 Februar 2019

FTI MAGNETDREVNE CENTRIFUGALPUMPER

FTI type DB er en serie særdeles driftsikre ikke-selvansugende magnetdrevne pumper til cirkulation og transport af aggressive væsker.

Fordele:
• Tåler tørløb i op til 24 timer (med carbon bøsning)
• Magnetdrevne – ingen akseltætninger
• Virkningsgrad op til 70%
• Hermetisk tæt – ingen giftige dampe
• Kan leveres som selvansugende som type SP

Kundetilpassede løsninger:
• ATEX
• Flanger eller unionstilslutning
• Bøsning i PTFE / Silicon Carbide / Ceramic

Læs mere her


10 December 2018

NY HJEMMESIDE

Hos PUMPEGRUPPEN A/S er stolte af at kunne præsentere vores nye brugervenlige hjemmeside.

Med det nye design og mange nye funktionaliteter skulle det gerne være nemmere for dig at finde netop den pumpeløsning der løser din opgave.

Samtidig vil vi kunne tilbyde mange flere downloads af datablade og tegninger etc. Du finder dem under de enkelte produkter.

Finder du fejl og/eller mangler, så må du meget gerne kontakte os.


25 April 2018

NU FÅR DU 5 ÅRS FABRIKS GARANTI PÅ WILDEN PUMPER

Wilden har altid været kendt for deres høje kvalitet og uovertrufne ydeevne. Nu bakker Wilden kvaliteten op med hele 5 års fabriks garanti mod fabrikationsfejl.

Endnu en god grund til at vælge en Wilden trykluftdreven membranpumpe næste gang.

Se udvalget her


09 Marts 2018

NYE WILDEN BRAHMA 2” OG 3” TRYKLUFTDREVNE SLAMPUMPER

Wilden Brahma trykluftdrevne membranpumper med klapventiler er specielt konstruerede for at tillade fri passage af store partikler helt op til 76 mm.

Pumperne har en unik top mod bund flowretning der forhindrer tilstopning og intern bundfældning, hvilket gør pumperne specielt velegnede til pumpning af f.eks. slam.

Læs mere her


12 Februar 2018

NYE FILTERPRESSEPUMPER FRA WILDEN

WILDEN – verdens største producent af trykluftdrevne membranpumper (AODD-pumper), introducerer tre nye højtryks trykluftdrevne membranpumper til brug ved f.eks. filterpresse applikationer.

De nye pumper leveres i størrelserne 1”, 1½” og 2”, og har en kapacitet op til 360 l/min samt et medietryk op til 20,7 bar.

Pumperne er også ideelle til transport af medier over lange afstande eller hvor der er behov for stor løftehøjde.

Læs mere her


02 Oktober 2017

FTI Pump Academy Uge 38 2017

Niels Birger Jensen og Jan Dupont deltog i begyndelsen af uge 38 i det årlige Pump Academy hos vor leverandør af fad- og centrifugalpumper, Finish Thompson i Erie, USA.

Som altid ved disse besøg var det en god kombination af produktundervisning samt sessions, hvor det var muligt at arbejde med adskillelse, samling og fejlfinding på pumperne.

Begge deltagere fra PUMPEGRUPPEN A/S var begejstrede for besøget og dets store faglige indhold, og er blevet bedre rustet til at betjene vore kunder.

Der er mange nyheder på vej fra FTI, og det vender vi tilbage med i kommende nyhedsmeddelelser.


17 Juli 2017

OBL Introducerer BLACKLINE 2.0

Modellerne MB, MC og MD er nu samlet og blevet til BLACKLINE 2.0 M-serie.

Læs mere her


3 Juli 2017

Produktchef Johnny Petersen stopper pr. 31 juli 2017 efter over 11 år hos PUMPEGRUPPEN A/S. Johnny har søgt nye udfordringer og Vi alle ønsker Johnny god vind i sejlene i årene fremover og sætter pris på de mange års arbejde Johnny har lagt i virksomheden.

Salgs- og marketingskoordinator Hans Kragh-Hansen ansat i PUMPEGRUPPEN A/S pr. 1 marts 2017, stopper pr. 31 juli 2017. Vi ønsker Hans held og lykke fremover.

Jan Dupont er ansat i PUMPEGRUPPEN A/S som salgsingeniør pr. 1 August 2017. Jan har tidligere været ansat hos os i årene 1999-2004. Vi ønsker Jan velkommen og ser frem til at genoptage det gode samarbejde.

PUMPEGRUPPEN A/S fortsætter med at styrke sin position på markedet igennem Jan’s ansættelse og søger derfor stadig interne og eksterne salgsmedarbejdere.


8. Juni 2017

Spildevands event i Grindsted

Igen i år er vi med på det årlige spildevands event, denne gang i Grindsted. Der har været stor interesse for det faglige indhold, og et stort antal besøgende til konferencer og besøg på leverandør stande

Du er velkommen til at besøge vores stand i teltet!

Spildevands årsmøde Grindsted 2017


08/11/2016

FOODTECH MESSE KONKURRENCE VINDERE

FoodTech 2016

PUMPEGRUPPEN A/S havde en yderst vellykket messe i Herning i dagene 1. til 3. november 2016.

Mange interesserede kiggede ind til os og vi prøvede som noget nyt at lave en konkurrence.

Blandt de mange rigtige besvarelser trak vi hver dag lod om en gaveæske med juleøl, venligst sponsoreret af vor gode kunde Thisted Bryghus og vinderne blev:

1. Sektionsleder Per Lang Sørensen, Teknologisk Institut
2. Vedligeholdelses medarbejder Søren Alminde, Danish Bottling Company
3. Tekniker Jes Kristensen, Novozymes.

Tillykke til de dygtige/heldige vindere og tak til alle for god opbakning.
Tak for besøget til alle. Vi glæder os til fremover at betjene jer med vore kvalitetspumper.


07/10/2016

BESØG PUMPEGRUPPEN A/S PÅ FOODTECH MESSEN 1-3 NOVEMBER 2016

Kom og se vores Product Recovery Demo. Den viser hvordan du ved hjælp af pumpen kan optimere dit produktspild i rørsystemet før rengøring/produktskift.

Vi viser flere nyheder. Kom og kig og få en snak med vores dygtige fagfolk.


05.10.2016

NY LOGISTIK ANSVARLIG

PUMPEGRUPPEN A/S har 1 oktober 2016, ansat Bjarne Christesen som Logistik ansvarlig.


18.09.2013

Ledningsfri fad- og beholderpumpe

PUMPEGRUPPEN A/S lancerer ny transportabel fad- og beholderpumpe med 12-volt genopladeligt litium-ionbatteri.

Læs mere her


16.07.2013

LinkedIn

Så har PUMPEGRUPPEN A/S fået sin helt egen profil på LinkedIn.
Følg vores side og læs om vores produkter og modtag automatisk nyheder og opdateringer.


06.03.2013

SPECK BluSystem

PUMPEGRUPPEN A/S introducerer nu SPECK´s BluSystem til det danske marked. BluSystem er vakuumenheder som holder energiforbruget på et minimum og bringer mange nye funktioner med sig.
Pumperne har en meget høj ydelse gennem automatisk styring af tryk og flow.