RÅDGIVNING – viden der gør en forskel

Få værdiskabende rådgivning fra erfarne specialister

Hos PUMPEGRUPPEN beskæftiger vi os udelukkende med pumpeteknologi. Vi er derfor specialister i at rådgive om, hvilken pumpetype, fra hvilken producent og med hvilken konfiguration, der bedst indfrier dine forventninger til kvalitet og pris.

Spidskompetencer inden for mange procesområder

Vores veluddannede medarbejdere har årelang praktisk erfaring i at løse konkrete udfordringer og har løst et utal af opgaver.

Vi råder således over praktisk spidskompetence inden for mange procesområder, hvilket betyder, at du får en effektiv og sikker rådgivning, og som i sidste ende sikrer den bedst tænkelige løsning for din pumpeopgave.

Flere tilbud med forskellige løsninger

For at give dig det bedste udgangspunkt for at vælge den rigtige løsning, udfærdiger vi typisk to tilbud på to forskellige løsninger, som repræsenterer to forskellige kvaliteter til to forskellige priser. Det kan give dig og eventuelle kollegaer det bedst tænkelige beslutningsgrundlag.

hans_j_andersen.jpg

Påkrævet produkt-dokumentation

I forlængelse af de løsninger vi anviser, kan vi tilvejebringe påkrævet dokumentation i form af attester og certifikater for de produkter, du indkøber.

Ring til os på 45 93 71 00 – og få sikkerhed for, at du vælger den rigtige løsning.